"Ako Real može platiti toliko za Balea, nema problema"

Platini o potezu Kraljeva

"Ako Real može platiti toliko za Balea, nema problema"

Predsjednika UEFA-e, Michele Platini izjavio je kako krovna organizacija evropskog fudbala nema problema sa ogromnom ponudom Real Madrida za Tottenhamovog Garetha Balea.

Kraljevi će za kupovinu Balea izdvojiti oko 94 miliona eura što je rekordna odšteta za jednog igrača, a ovaj potez je naišao na kritike fudbalske javnosti.

"Nemam nikakvih prigovora na takvu odštetu sve dok klub može da priušti da plati 100 miliona eura. Niko ne bi rekao ništa da je Real Madrid odlučio da kupi tri igrača od po 30 miliona eura", rekao je Platini te je dodao na kraju:

"Da li Bale vrijedi 100 miliona eura je potpuno druga priča."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.