"Arsenal ne spada u evropski vrh, Bayern će lagano proći"

Hasan o Bayernovom protivniku

"Arsenal ne spada u evropski vrh, Bayern će lagano proći"

Midhat Šljivak

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić smatra da je Bayern dobro prošao u žrijebu za Ligu prvaka gdje će igrati protiv Arsenala.

Salihamidžić je istakao kako Arsnela više nije klub top klase i da su Bavarci veliki favoriti.

"Arsenal više ne pripada evropskom vrhu. Oni imaju previše problema ove sezone i Bayern je veliki favorit. Iako nikad nije bilo lako pobijediti u Engleskoj, mislim da će Bayern lagano proći", rekao je Salihamidžić.

Salihamidžić je sa Bayernom 2001. godine osvojio Ligu prvaka, a za Bavarce je nastupao punih devet sezona u periodu između 1998. i 2007. godine.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.