"Asmir je čudesan, on je san svakog menadžera"

Menadžer Stokea o našem golmanu

"Asmir je čudesan, on je san svakog menadžera"

Midhat Šljivak

Menadžer Stoke Cityja Tony Pulis očaran je nastupima našeg reprezentativnog golmana Asmira Begovića za ekipu sa Britannia stadiona ove sezone.

Asmir je u devet utakmica uspio sačuvati svoju mrežu, a naš reprezentativac je uvršten i u najbolji tim Premiershipa u ovoj polusezoni.

Pulis je izjavio kako je očaran odbranom Asmir Begovića protiv Tottenhama u zaustavnom vremenu.

"Imao je zaista nevjerovatnu odbranu. Asmir je čudesan otkako smo ga doveli. On je san svakog menadžera", rekao je Pulis.

Pulis je također odbacio navode medija kako je bio nezadovoljan suđenjem nakon utakmice, te da se nije žalio sudijama na kaznu za Marouanea Fellainija koju je ovaj dobio zbog udaranja igrača Stokea Ryana Shawcrossa.

"Nisam se nikome žalio, niti sam slao pisma sudijama zbog Fellainija. To su sve novine izmislile", rekao je Pulis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.