"Aubameyang će otići samo u Real ili Barcelonu"
Foto: EPA

Watze izjavio za njemačke medije

"Aubameyang će otići samo u Real ili Barcelonu"

E. Čaušević

Napadač Borussije Dormund, Pierre-Emerick Aubameyang, na kraju ove sezone će sigurno biti jedan od najtraženijih igrača u ljetnom prelaznom roku.

Aubameyang već nekoliko sezona pruža odlične partije u dresu Dortmunda, a interes za njega pokazao je veliki broj klubova. Ipak, čelnici njemačke ekipe ne žele pustiti Gabonca za manje od 100 miliona eura. 

Direktor Dortmunda, Hans-Joachim Watze, izjavio je danas da njemačke medije da Aubameyang može otići samo u dva kluba. No, siguran je da će ovaj izvrsni napadač ostati u ovom klubu i naredne sezone.

"Siguran sam da će ostati u Dortmundu. Ipak, ako dođu ponude od Real Madrida ili Barcelone onda će možda otići jer su to ponude koje bi on uzeo u razmatranje. Ostali klubovi koji ga žele nisu u igri za njegov potpis. U Bayern neće sigurno otići je mu to mi ne bismo dopustili", rekao je Watze.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi