"Bayern možda nikad neće imati ovakvu šansu za titulu"

Trener Bavaraca smatra

"Bayern možda nikad neće imati ovakvu šansu za titulu"

Midhat Šljivak

Trener minhenskog Bayerna Jupp Heynckes smatra kako njegov tim ima jedinstvenu priliku da dođe do titule pobjednika Lige prvaka.

Heynckess se nada da će domaći teren donijeti Bavarcima prednost u večerašnjem finalu.

"Imamo priliku osvojiti Ligu prvaka nakon jedanaest godina i to na našem stadionu. Mnogi veliki klubovi čekaju dugo vremena na titulu u Ligi prvaka, a i mi imamo večeras fantastičnu priliku da osvojimo Ligu prvaka, šansu koju možda više nikad nećemo imati", rekao je Heynckes.

Ukoliko Bavarci večeras slave protiv Chelseaja biće prvi tim nakon Intera iz 1965. godine koji je osvojio titulu na svom stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.