"Bayern može biti još bolji"

Kapiten Bayerna tvrdi

"Bayern može biti još bolji"

Midhat Šljivak

Kapiten minhenskog Bayerna, Philipp Lahm, tvrdi kako njegov tim može igrati i bolje, iako je njegov tim uvjerljivo prvi u Bundesligi. 

Bayern je ove sezone nepobjediv u Bundesligi. Imaju 10 bodova više od Bayera iz Leverkusena, ali Lahm vjeruje kako njegov tim može i bolje, te da ih rijetko ko može ugroziti u borbi za titulu.

"Biće nas teško dostići. Imamo fantastičnu ekipu i svaki igrač mora znati da mora pružiti vrhunsku izvedbu za Bayern, na treningu ili na utakmici. Možemo biti još bolji", rekao je Lahm, te je dodao:

"Uvijek razgovaramo unutar tima i svi smo u odličnom raspoloženju. Sad, kada smo svi zdravi moramo misliti na tim. Svi profesionalci bi trebali biti fokusirani na velike domete i moj posao je da uočim one koji to ne čine", istakao je Lahm.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.