Anketa navijača u Zenici

"Ben Sahar će dati autogol u 93. minuti za pobjedu BiH"

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine večeras očekuje prva u nizu sudbonosnih utakmica u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Zmajevi će u okviru 6. kola kvalifikacija za EURO 2016 za protivnika imati selekciju Izraela od koje su krajem prošle godine u Haifi poraženi s 3:0. Nakon ove utakmice došlo je do smjene na klupi naše najbolje reprezentacije, a Safeta Sušića naslijedio je Mehmed Baždarević.

Upravo će popularni Meša večeras po debitovati na klupi Bosne i Hercegovine na našem tlu. U dosadašnje dvije utakmice reprezentacija je pod Baždarevićevim voodstvom upisala pobjedu i remi, a o očekivanjima od večerašnjeg meča razgovarali smo s navijačima naše reprezentacije na ulicama Zenice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.