"Berbatov je najveće pojačanje u historiji Fulhama"

Trener Martin Jol prezadovoljan

"Berbatov je najveće pojačanje u historiji Fulhama"

A. Haznadarević

Dimitar Berbatov će u narednoj sezoni definitivno nositi dres londonskog Fulhama, a koliko njegov dolazak znači cijelom klubu, najslikovitije je opisao trener Martin Jol:

"Osjećaje koje nosim u sebi su posebni. Ponosan sam na dolazak Berbatova, a mislim da se tako moraju osjećati i navijači našega kluba. Po meni je dolazak Berbatova najbolji transfer u historiji kluba", kazao je prezadovoljni trener Fulhama, koji je već imao priliku raditi sa bugarskim napadačem, dok su obojica bili u Tottenhamu:

"Tada se pričalo mnogo o njegovom odlasku. Rekao sam tada da samo preko mog mrtvog tijela Berbatov može otići. Jako se dobro poznajemo i međusobno cijenimo. To je fantastičan igrač i bit će od ogromne koristi Fulhamu", zaključio je Jol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.