"BiH nam je teži protivnik od Argentine"

Najbolji igrač Nigerije upozorava

"BiH nam je teži protivnik od Argentine"

Prva zvijezda fudbalske reprezentacije Nigerije John Obi Mikel smatra kako će njegovoj reprezentaciji na SP u Brazilu biti teže igrati protiv BiH i Irana nego protiv Argentine.

"Argentinci su favoriti, ali protiv BiH i Irana će nam biti dosta teže. U te utakmice ćemo ući ozbiljno i sa željom da slavimo pobjede", rekao je Mikel koji je siguran u plasman u osminu finala.

"Sve reprezentacije na SP imaju isti san, a to je otići do samog kraja. Idemo na pobjedu protiv Irana jer je prva utakmica na ovakvim takmičenjima vrlo bitna".

"Tako će biti i s ostalim susretima. Siguran sam da ćemo proći grupnu fazu", rekao je najbolji igrač Nigerije. 

Igrač Chelseaja će u Brazilu imati veliki motiv da se pokaže u pravom svijetlu nakon što je prethodni Mundijal u Južnoj Africi preskočio zbog povrede. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije