"Bio sam sretan izgledom grupe, a onda je došla Belgija"

Eli Gutman, selektor Izraela:

"Bio sam sretan izgledom grupe, a onda je došla Belgija"

Fudbalska reprezentacija je u svojoj prošlosti igrala takmičarske utakmice sa Izraelom, a voljom žrijeba, azijska zemlja koja igra kvalifikacije za EURO, ponovo će odmjeriti snage sa Zmajevima.

Izraelci su u grupu B "upali" iz četvrtog šešira, a prema riječima njihovog selektora grupom su bili zadovoljni sve do trenutka kada je u grupu u čiji je nositelj reprezentacija Bosne i Hercegovine izvučena selekcija Belgije.

"Mi ćemo biti jedan od glavnih kandidata za plasman na EP iz u ove grupi. Bio sam veoma sretan izgledom grupe B sve do trenutka kada je Belgija stupila na scenu. Takmičenje u okviru ovo grupe biće prilično ujednačeno, tako da ćemo morati biti u top formi", kazao je selektor Izraela Eli Gutman. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti