"Bio sam 'žrtveno janje' za vrijeme Moyesovog mandata"

Sasvim otvoreno

"Bio sam 'žrtveno janje' za vrijeme Moyesovog mandata"

David Moyes je neslavno okončao svoj mandat na klupi Manchester Uniteda, za vrijeme kojeg je engleski velikan pružao vrlo loše partije. Marouane Fellaini smatra da je, osim Moyesa, najviše pretrpio upravo on.

"Osjećao sam se kao žrtveno janje u Unitedu. Te sezone bio sam jedino pojačanje kluba koje je stiglo iz Evertona, baš kao i David Moyes", započeo je Fellaini i nastavio:

"Srećom, nisam gubio vjeru u sebe. Ostao sam pribran i skoncentrisan na teren i to me spasilo. Bio sam i dio svoje reprezentacije na Mundijalu gdje sam odigrao dobro, baš kao i cijeli tim. To je mnogo uticalo na moje samopouzdanje i glavni je razlog zašto u posljednje vrijeme igram bolje".

Fellainijev pogodak protiv WBA (2:2) proglašen je od strane navijača Uniteda za gol mjeseca oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.