"Bolji smo od Leotara, ali to moramo potvrditi na terenu"

Bojan Letić red današnje gostovanje na Policama

"Bolji smo od Leotara, ali to moramo potvrditi na terenu"

Fudbaleri Veleža sa mnogo optimizma dočekuju današnju utakmicu protiv Leotara. 

Atmosferu nije narušio ni težak i neplaniran poraz od Širokog Brijega u prošlu subotu.

„Nije nam bilo svejdno, izgubili smo rezultatom 3:0 na domaćem terenu pred svojim navijačima. Poraz je bio zaslužen i možda za jedan gol previsok, a nadamo se da smo iz njega izvukli pouke,“ kaže mladi reprezentativac iz Veleža Bojan Letić.

„Leotar jeste posljednjeplasirani tim na tabeli, ali daleko od toga da smijemo ležerno ući u današnju utakmicu. Uostalom nekoliko su dosadašnjih utakmica gubili što greškama sudija, što pehovima i manjkom sreće. Bolji smo sigurno u ovom trenutku od njih, a to ćemo nadam se danas i potvrditi na samom terenu,“ dodao je Letić.

Velež će danas u Trebinju biti oslabljen samo za kapitena Mustafu Kodru, dok su svi ostali igrači spremni za meč.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.