"Bonucci nije ponudio kapitensku traku, to je laž"
Foto: EPA

Oglasio se Montella

"Bonucci nije ponudio kapitensku traku, to je laž"

Endin Čaušević

Vincenzo Montella nalazi se pod velikim pritiskom nakon očajnih rezultata Milana u novoj sezoni.

Rossoneri su u prošlom kolu odigrali meč bez golova protiv Genove na San Siru što je dodatno naljutilo navijače ovog kluba. Sve je počelo po zlu kada je kapiten Leonardo Bonucci sredinom prvog poluvremena dobio direktan crveni karton, te je ispraćen zvižducima od strane navijača Milana.

Nakon utakmice italijanski mediji su prenijeli da se Bonucci obratio Montelli i saigračima, te da je poručio da će kapitensku traku ustupiti nekom drugom ukoliko je to problem. No, trener Milana danas je demantovao te navode i poručio da to nije istina.

"Bonucci nikada nije rekao da će odustati od kapitenske trake, to je laž. Takve priče dolaze iz istog izvora koji pokušava da sruši sve ovo. Znamo da smo u teškoj situaciji, ali vjerujemo da možemo da izađemo iz toga i pokažemo da je ovaj tim zaista sjajan", poručio je Montella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi