"BORDO ljeto" počinje! - Napravi sliku i osvoji nagradu.

"BORDO ljeto" počinje! - Napravi sliku i osvoji nagradu.

O. Lekić

FK Sarajevo ponovo nagrađuje svoje vjerne navijače! Nova nagradna igra pod nazivom "Bordo ljeto" počinje od 1.6.! Postanite član Kluba i uz malo kreativnosti osvojite nagradu!

Kako učestvovati?
Princip učešća u nagradnoj igri prilično je jednostavan. Sve što trebate je biti član FK Sarajevo i, naravno, voljeti bordo boju. Stiže nam ljeto, vrijeme godišnjih odmora. Iskoristite svoj i osvojite nagradu. Budite kreativni i napravite fotografiju na kojoj Vi, Vaša porodica ili društvo držite/nosite bilo koji artikal iz ponude Fan Shopa FK Sarajevo.

Gdje napraviti sliku?
Pustite mašti na volju. Nikakva ograničenja ne postoje, bitno je samo vidjeti da se radi o odmoru. Zašto ne biste ponijeli šal FK Sarajevo na roštiljadu? Ili obalama Jadrana hodali sa FKS šeširom na glavi?

Do kada napraviti sliku?
Nagradna igra počinje 1. juna i trajat će do 1. augusta. Vrijeme godišnjih odmora je različito, a početak prvenstvene sezone 2012/13 je zakazan za početak augusta. Vjerujemo da je period od dva mjeseca i više nego dovoljan. Vaše slika šaljite na e-mail [email protected]

Kako se bira pobjednik?
Vrlo jednostavno. Pobjednik je onaj čija fotografija bude imala najviše like-ova na oficijelnoj facebook stranici FK Sarajevo.

Koje su nagrade?
Autori tri fotografije sa najvećim brojem like-ova biće nagrađeni sa polugodišnjom ulaznicom za sezonu 2012/13.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.