Haris Duljević sa priprema u Antaliji

"Čast je raditi sa Kodrom, želimo sa njim do duple krune"

Fudbalski klub Sarajevo nalazi se na drugom dijelu priprema za nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Fudbaleri Sarajeva jutros su odradili jedan trening pred utakmicu sa Metalistom iz Kharkiva koja je na rasporedu danas od 14 sati po srednjoevropskom vremenu. Nakon jutarnjeg treninga razgovarali smo sa Harisom Duljevićem, krilnim fudbalerom Bordo tima. 

"Što se tiče Antalije imamo vrhunske uslove i vrhunske terene. Zadovoljan sam svojom formom, ali mislim da uvijek može bolje. Radio sam tokom pauze, imali smo program, dao sam sve od sebe da se što bolje spremim. Veliko je zadovoljstvo raditi sa Kodrom i nadam se da ćemo mu vratiti to duplom krunom," kaže Duljević. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.