"Cavani neće u Seriju A, čeka ga Manchester United"

Tvrdi njegov menadžer

"Cavani neće u Seriju A, čeka ga Manchester United"

Edinson Cavani u predstojećem prijelaznom roku mogao bi napustiti redove PSG-a. 

Interes za usluge Cavanija već je pokazalo nekoliko italijanskih klubova, ali šanse da karijeru nastavi u Seriji A su minimalne.

"Italijanski klubovi ne mogu pratiti cijenu mog klijenta. Ali moguće je da Milan dobije novog vlasnika, te se onda može promijeniti", kazao je njegov agent Claudio Anellucci za Gazzette dello Sport, te dodao:

"U igri je i Manchester United. No Edison je pod ugovorom i trebat ćemo čekati do maja ne bi li znali više o eventualnom transferu. Nakon toga će se situacija razjasniti i tada će izabrati jedan od vodećih evropskih klubova, ako bude napuštao Pariz."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.