"Čelični" se uvijek vraćao, sa njim ne želite u duel

Bičakčiću najviša ocjena

"Čelični" se uvijek vraćao, sa njim ne želite u duel

Fudbaleri Eintrachta it Braunschweiga jučer su stigli do prvog bundesligaškog boda nakon više od 28 godina. 

U sastavu novajlije u najelitnijem njemačkom fudbalskog rangu koji je remizirao na  domaćem terenu protiv Nurnberga 90 odigrao je novopečeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Bičakčić.

Sjajni defanzivac našeg nacionalnog tima koji je u meču protiv Slovačke postigao i debitantski gol za našu selekciju najbolje je ocjenjeni igrač Eintrachta prema lokalnim novinama koje mnogo pažnje poklanjaju ovom fudbalskom klubu, a koje se čitaju u cijeloj regiji iz koje dolaze popularni Lavovi.

"Igrati protiv njega nije lako, a koliko to nije lako nekad je teško i napisati, jako je da to nije nikakvo zadovoljstvo, kada nasuprot sebi imate takvog igrača. Bacao se u svaki duel, dva puta je ostao ležati na travnjaku, ali se "čelični" uvijek vraćao".

Za svoj nastup u jučerašnjem duelu protiv Nurnbega, u kojem je njegov tim došao do prvog boda u Bundesligi nakon 10.333 dana, Bičakčić je od Braunschweiger Zeitunga dobio visoku ocjenu - 1,5. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.