"City će prodati Nasrija i Yayu Tourea samo da mene dovede"

Sarkastični Slaven Bilić

"City će prodati Nasrija i Yayu Tourea samo da mene dovede"

Slaven Bilić i njegov Bešiktaš u okviru 1/16 finala Evropske lige odmjerit će snage sa Liverpoolom. 

Iako je tim sa Anfielda favorit u susretu protiv Bešiktaša, hrvatski stručnjak zna kako će protiv Engleza.

"Liverpool je veliki svjetski klub, no mi smo ove sezone već igrali protiv velikih engleskih klubova, kao što su Arsenal i Tottenham, i dobili smo samo dva gola u četiri utakmice", kazao je Bilić.

Engleski mediji sve češće dovode Bilića u vezu sa engleskim klubovima, tačnije West Hamom i Manchester Cityjem. Bilić je odlučio sarkastično odgovoriti na nagađanja. 

"Ma već su mi poslali ponudu. Rekli su da će prodati Tourea, Nasrija i Kompanyja samo da bi mene doveli. Nema nikakvih ponuda, moje ambicije vezane su isključivo za Bešiktaš", kazao je kroz smijeh Bilić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.