"City mora prodati Tourea"

Phil Thompson smatra

"City mora prodati Tourea"

Edmir Škorić

Nekadašnji engleski reprezentativac i igrač Liverpoola, Phil Thompson, smatra da bi Manchester City trebao prodati Yayu Tourea i Stevana Jovetića.

Toure je prošle godine proglašen za najboljeg igrača Cityja, no trenutno je daleko od svoje prave forme i sve se više špekuliše o njegovom odlasku sa Etihada.

“Moraju nešto da mijenjaju na Etihadu. Toure je sjajan igrač za Premiership, ali mislim da se City previše oslanja na njega, a on ove godine nije puno napravio”, kazao je Thompson, dodavši:

“Mislim da bi City trebao da proda Tourea i Jovetića ako dobiju pristojne ponude. City jednostavno mora renovirati ekipu”.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti