"Cristiano Ronaldo neće u Pariz"

Menadžer Portugalca, glasno i jasno:

"Cristiano Ronaldo neće u Pariz"

Jorge Mendes, jedan od najpoznatiji fudbalskih menadžera, nedavno je kazao kako bi njegov najpoznatiji klijent, Cristiano Ronaldo, karijeru mogao završiti u američkom ML-u.

"Možda će on karijeru završiti u Sjedinjenim Američkim Državama. Bog će to odlučiti", rekao je Mendes za francusku TV stanicu TF1. 

Ipak, dvije su jako bitne činjenice u svemu. Kao prvo, ako se i desi da najbolji fudbaler današnjice ode iz Real Madrida, to se neće desiti prije 2018. godine, a kao drugo je gotovo sigurno da Portugalac neće pojačati redove PSG-a.

"Ni pod kojim uslovima Cristiano neće prema Parizu", rekao je Mendes, te dodao:

"Nasser u Parizu radi odličan posao, a klub trenutno spada u red najboljih sportskih klubova. Ligue 1 je dobra, ali Premiership i Primera su bolje, iako je PSG angažovao nekoliko zvijezda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.