Semir Musić

"Da je i neko drugi dobio nagradu ne bi bilo nezasluženo"

Jučer je u Sarajevu održana manifestacija Idol nacije te su na njoj po četvrti put odata priznanja najboljim fudbalerima, fudbalerkama, trenerima i fudbalskim radnicima.

Edin Džeko je po treći put za redom osvojio laskavo priznanje Idol nacije, a ubjedljivo je slavio ispred Vedada Ibiševića, Miralema Pjanića, Senada Lulića...

 

Nagradu za najboljeg kadetskog fudbalera (U-17) dobio je igrač Slobode Semir Musić. Kadetski reprezentativac nastupa i za juniorski tim Slobode, a debitovao je i u prvom timu Tuzlaka te je postao najmlađi debitant u Premier ligi. Naravno treba istaći da je Musić nedavno boravio i u kampu engleskog prvaka, Manchester Cityja

 

"Želim da se zahvalim na dodjeljenoj nagradi. Ovo priznanje je kruna moje dobre sezone", kazao je Musić na jučerašnjoj svečanoj press-konferenciji te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Žiriju nije bilo lako i ko god da je dobio ovo priznanje zaista ne bi bilo nezasluženo jer u Bosni i Hercegovini ima dosta dobrih mladih igrača."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.