"Dogovor sa Đelmićem u subotu, ne plaćamo obeštećenje za Odovića"

Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar:

"Dogovor sa Đelmićem u subotu, ne plaćamo obeštećenje za Odovića"

FK Željezničar je jutros putem svoje zvanične stranice potvrdio da se nalazi u pregovorima sa Ognjenom Đelmićem, fudbalerom koji je jesenas nosio dres zeničkog Čelika.

Iako su se pojavile informacije da je posao između nekadašnjeg igrača Olimpica i banjalučkog Borca već gotov, direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak tvrdi drugačije.

"Istina je da smo u kontaktu, ali nikakvi detalji nisu između igrača i kluba nisu dogovoreni. Oni bi trebali biti zvanično definisani u subotu", istakao je Šiljak, pod opaskom da nije siguran da li je predsjednik kluba razgovarao sa pomenutim igračem.

Direktor Plavih sa Grbavice priznaje da u posljednjih nekoliko dana, pogotovo nakon godišnje Skupštine kluba koja je održana u ponedjeljak, ima mnogo posla.

Tragom špekulacija da će Željezničar Čeliku platiti 10.000 KM na ime obeštećenja za šef stručnog štaba Milomira Odovića, Šiljak je kratko ispalio: "Netačno!"

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.