"Dolazak pehara Lige prvaka velika je stvar za naš grad"

Blaž Slišković mostarski domaćin prestižnog trofeja

"Dolazak pehara Lige prvaka velika je stvar za naš grad"

Jedan od najboljih fudbalera u historiji grada Mostara, Blaž Baka Slišković noseći veliki pehar Lige prvaka na Starom mostu, započeo je ceremoniju posjete pomenutog trofeja gradu na Neretvi.

"Ne događa se svaki dan da taj pehar Lige prvaka dođe i posjeti jedan grad. Dolazak pehara Lige pvaka u Mostar i u Bosnu i Hercegovinu zasigurno je veliko priznanje za državu, a posebno za naš grad, jer je uz Mostar pehar bio još samo u Banjoj Luci i Sarajevu. Nadam se da će ovaj događaj promovisati kako Bosnu i Hercegovionu tako i Mostar,” izjavio je Slišković.

Inače, UniCredit Banka organizovala je današnji događaj u Mostaru u sklopu projekta UEFA Champions Trophy Tour. UEFA Champions League Trophy Tour u Mostaru bit će otvoren za posjetu danas od 14 do 18 sati ispred Mepas Malla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.