"Došao sam sa Džidićem, vjerovatno idemo zajedno"

Mahir Karić napušta Slobodu?

"Došao sam sa Džidićem, vjerovatno idemo zajedno"

Odlaskom predsjednika Azmira Husića situacija u tuzlanskoj Slobodi je postala haotična. 

Prema nekolicini nogometaša nisu ispoštovanja obećanja i svakim danom se mogu očekivati odlasci iz Rudarske 2, a nakon što je prvi 'sidro dignuo' defanzivac Aldin Džidić na isti potez će se vjerovatno odlučiti i Mahir Karić. 

"Još nije definitivno da napuštam Slobodu, ali to je moguće. Došao sam na Tušanj sa Džidićem i vjerovatno ćemo zajedno otići", izjavio je Karić za SportSport.ba i potom se osvrnuo na situaciju u tuzlanskom klubu. 

"Stvarno ne znam šta bih rekao. Kako je otišao predsjednik Husić sve se raspalo, a on je stvarno bio prekorektan prema igračima i u proteklom periodu je napravio velike stvari za Slobodu i Tuzlu kao grad", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karić je, podsjećamo, u Slobodu stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Čelika. Tokom karijere još je nastupao za Travnik, Sarajevo, Olimpic, Rudar, GOŠK i kazahstanski Akzhayik.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi