"Došli smo po bodove na Bilino polje i to nam je uspjelo"

Kapiten Viteza Mladen Jurčević:

"Došli smo po bodove na Bilino polje i to nam je uspjelo"

Nogometaši Viteza su danas na Bilinom polju odigrali neriješeno 0:0 sa Čelikom. Potpuno zasluženo su gosti odnijeli bodove od većine neiskusnih igrača domaće ekipe.

"Mi smo došli na Bilino polje da ne izgubimo i to se desilo. Čeliku je pripalo prvo, nama drugo poluvrijeme i po meni je najrealniji ishod neriješeno", rekao je kapiten Viteza Mladen Jurčević.

U narednom kolu Vitez na "domaćem" terenu dočekuje ekipu Olimpica koja ove sezone igra veoma dobro i bori se za mjesto koje vodi u evropska takmičenja. 

"Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, pogotovo na domaćem terenu iako igramo u Zenici. Bio nam je veliki problem igra na gostujućem terenu, ali evo nadam se da smo ovim bodom protiv Čelika i taj problem riješili", izjavio je Jurčević za SportSport.ba .

Mladen Jurčević je uz Smriku i golmana Živovića bio najbolji pojedinac u redovima gostiju u meču protiv Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.