"Drago mi je što sam ponovo u Tuzli, Sloboda je moj klub"

Šerif Hasić novi igrač tuzlanske Slobode

"Drago mi je što sam ponovo u Tuzli, Sloboda je moj klub"

Nekadašnji igrač zeničkog Čelika, Novog Pazara i gradačačke Zvijezde, Šerif Hasić pojačao je tuzlansku Slobodu. Ovaj 25-godišnji veznjak u redove tuzlanske ekipe stiže iz Krajišnika.

"Nalazim se na pripremama u Međugorju sa svojim novim klubom, Slobodom iz Tuzle. Mogu reći da se radi zaista žestoko. Novi šef je korektan i imam dobru komunikaciju sa njim", rekao je Hasić za naš portal dodavši:

 

"Novi predsjednik je također vrlo korektan, a ambicija je da se klub stabilizuje. Imamo mladu ekipu sa nas par starijih igrača. Drago mi je što sam u Slobodi jer sam tu već igrao i mogu slobodno reći da je ovo moj klub".

Hasić je u Tuzli boravio 2009. godine i u tom periodu je odigrao 15 utakmica za ovaj klub te je postigao i jedan pogodak.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.