"Famos u Velikoj Kladuši nema šta tražiti"

Trener Krajišnika poručuje

"Famos u Velikoj Kladuši nema šta tražiti"

A. Beganović

Sutra je na rasporedu 25. kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a jedan od najzanimljivijih susreta biće odigran u Velikoj Kladuši.

Naime, u derbiju začelja u Velikoj Kladuši snage će odmjeriti domaći Krajišnik i Famos SAŠK Napredak. Obje momčadi se nalaze u opasnoj zoni i do kraja će se grčevito boriti za opstanak, a iz Velike Kladuše najavljuju pobjedu.

"U prošlom domaćem susretu sa Bratstvom smo neplanirano ostali bez cijelog plijena, tako da sutra nemamo pravo na kiks. Moramo pobijediti Famos i tu za nas sva priča završava", za SportSport.ba je istakao trener Krajišnika Denis Sadiković.

"Proljetni dio sezone igramo pod pritiskom i zbog toga ne možemo pokazati kvalitetu koju sasvim sigurno posjedujemo. Biće teško do samog kraja, ali siguran sam da ćemo izboriti opstanak. Održali smo i zajednički sastanak na kojem je bio prisutan i predsjednik kluba i svi smo svjesni značaja sutrašnjeg susreta. Od prve minute krenut ćemo ofanzivno, želimo što prije riješiti pitanje pobjednika. Famos u Velikoj Kladuši nema šta tražiti", dodao je Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.