Napadač Plavih pred duel sa Plzenom

"Favoriti su, ali to ne znači da će pobijediti"

Napadač Željezničara, Eldin Adilović, smatra kako je jako bitno da Plavi u sutrašnjem susretu protiv Plzena igraju kao tim.

Adilović je istakao kako je Plzen favorit, ali da to ne znači d aće pobijediti.

"O Viktoriji ne treba puno trošiti riječi. Gledali smo njihove utakmice od ranijih sezona. Oni su preuzeli ulogu favorita, ali to ne znači da će pobijediti. Utakmice koje smo gledali su nam pomogle. Ne obaziremo posebnu pažnju na individualce, za nas je najbitnije da kao kolekitv odigramo dobro", rekao je Adilović na press konferenciji pred duel sa prvakom Češke Republike.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.