"Fiorentina? Ćorluka neće napustiti Moskvu"
FOTO: EPA

Oglasio se čelnik Lokomotiva

"Fiorentina? Ćorluka neće napustiti Moskvu"

Od prodaje Vedrana Ćorluke u Italiju neće biti ništa, saopštio je sportski direktor Lokomotiva.

Iskusni hrvatski reprezentativac se u posljednjim sedmicama povezivao sa Fiorentinom i transfer je navodno bio pred realizacijom, međutim da od cijele priče na kraju neće biti ništa potvrdio je i Anatoli Meščerjakov.

"Lokomotiv neće prodati Ćorluku. On ima još dvije godine ugovora, ne jedan ili šest mjeseci", kazao je sportski direktor Lokomotiva i potom dodao:

"Ne razmatramo njegovu prodaju, nije nam to namjera i on neće napustiti Moskvu", riječi su Meščerjakova.

Podsjećanja radi, Ćorluka je u redove Lokomotiva stigao 2012. godine iz Tottenhama. Tijekom karijere još je nastupao za Bayer, Manchester City, Dinamo i Inter iz Zaprešića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi