"Giovinco više ne zna šta da radi"

Agent italijanskog fudbalera bijesan na Venturu

"Giovinco više ne zna šta da radi"

Nekadašnji krilni napadač torinskog Juventusa Sebastian Giovinco ponovo je ostao bez poziva u reprezentaciju Italije. 

Njegov agent Andrea D'Amico često spominje kako mu nije jasno zašto njegov klijent ne dobija poziv u reprezentaciju, a ni ovog puta nije propustio priliku da kaže tako nešto. 

On je pomalo ljut na selektora Italije Gian Piera Venturu te poručuje da njegov klijent više ne zna šta da radi. 

"Svaki italijanski fudbaler ima nadu da će ponovo dobiti poziv u reprezentaciju zato jer je to velika čast. Morate pitati selektora zašto ne zove Sebastijana. Sebastijan više ne zna šta da uradi, on je sve rekao na terenu, a za ostalo pitajte Venturu", rekao je D'Amico. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Giovinco je član Toronta u MLS ligi, a ove sezone je postigao 16 golova na 25 nastupa. Ipak, selektor Ventura ga nije pozvao za mečeve baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Švedske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi