"Igrati za Real je čast, ali s Juventusom želim trofeje"

"Igrati za Real je čast, ali s Juventusom želim trofeje"

Midhat Šljivak

Jedan od najboljih igrača Juventusa, Arturo Vidal, izjavio je kako bi bila velika čast igrati za Real Madrid, ali da trenutno jedino želi osvojiti sve sa Juventusom.

Čileanac iza sebe ima još jednu fantatsičnu sezonu, što je privuklo najbogatije timove Evrope. Jedan od interesanata je i Real Madrid, ali Vidal je za Marcu istakao da želi osvojiti sve sa Juventusom, ali da bi bila velika čast igrati za Real. Također, naveo je kako nije produžio ugovor sa Starom damom.

"Ne, nisam produžio ugovor. Imam važeći ugovor i vidjećemo šta će se dogoditi", rekao je Vidal, a potom je o interesu Reala rekao:

"Velika je čast igrati za taj tim i za mene je sama čast što me prate. Ipak, želim osvojiti sve sa Juventusom, Scudetto, Kup Italije i Ligu prvaka. Doveli smo i Teveza, koji je vrhunski napadač.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.