"Ja sam kriv za poraz protiv Celte i zaista mi je žao"

Ter Stegen preuzeo krivicu na sebe

"Ja sam kriv za poraz protiv Celte i zaista mi je žao"

E. Čaušević

Barcelona je sinoć doživjela težak poraz na gostujućem terenu protiv Celte Vigo sa 4:3.

Katalonska ekipa je doživjela šok u Vigu već u prvom poluvremenu jer su gubili sa 3:0. Barcelona se uspjela vratiti na 3:2, ali je onda Ter Stegen napravio nevjerovatnu grešku zbog koje je utakmica bila riješena.

"Ja sam kriv za poraz i žao mi je. Ovo neće promijeniti moju igru, ali se ovakve greške više neće dešavati. Mogli smo preokrenuti meč, ali ja sam uprskao sve. Iskreno mi je žao i nadam se da ćemo se ubrzo oporaviti od poraza", rekao je golman Barcelone.

Luis Enrique je poručio da nije samo Ter Stegen kriv što je njegova ekipa poražena u Vigu, već da je to krivica cijele ekipe. Da li će ova greška preseliti njemačkog golmana na klupu ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti