"Je li sad jasno zašto ne možemo u Evropu?"

Trener Radnika nezadovoljan suđenjem

"Je li sad jasno zašto ne možemo u Evropu?"

M. Šljivak

Trener Radnika Mladen Žižović razočaran je onim što se dešavalo na terenu u utakmici njegovog tima i Sarajeva.

Bordo tim je slavio s 4:1, a u ovom meču je ponovo dosuđen penal protiv Radnika. Trener Mladen Žižović je razočaran i bez dlake na jeziku je prozvao današnje arbitre.

"Čudimo se zašto nas nema nigdje u Evropi i zašto nema napretka u bh. fudbalu. Dovoljno sam rekao i prošli put protiv Borca, Željezničara, ali očigledno niko nije želio čuti. Mi možemo da radimo i treniramo, ali nadam se da će u budućnosti biti regularniji uslovi za fudbal. Ne možemo dozvoliti da se ovakve stvari dešavaju, ali ipak čestitam Sarajevu na pobjedi", rekao je Žižović.

S druge strane Husref Musemić je bio izuzetno zadovoljan pobjedom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam. Mogli smo i u prvom riješiti sve dileme oko pobjednika, ali na kraju jako bitna pobjeda za nas. Čestitam svojim momcima", istakao je Musemić.



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi