Darko Vojvodić, trener Radničkog iz Lukavca

"Jedinstvo i Sloboda su jedini kandidati za Premijer ligu"

Darko Vojvodić nije počeo polusezonu u Prvoj ligi F BiH s lukavačkim Radničkim. Ipak, pod njegovom kormilarskom palicom 2013. godina za plave s Jošika je uspješno privedena kraju, a u proljetnom dijelu sezone, sudeći po najavama Vojvodića, ekipa će pretrpiti remont i imati više ciljeve.

Vojvodić kaže kako je od igrača koji su ljetnjem prelaznom roku stigli na Jošik prolaznu ocjenu ima Samir Jogunčić, dok svi drugi nisu opravdali ukazano povjerenje.

Trener Lukavca prognozira kako su Jedinstvo i Sloboda jedini kandidati za plasman u Premijer ligu BiH, dok su Troglav, Iskra, Podgrmeč i Igman najbliži nižem rangu. Pogledajte razgovor s Darkom Vojvodićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.