"Jednoga dana želim opet igrati za klub poput Chelseaja"

Romelu Lukaku

"Jednoga dana želim opet igrati za klub poput Chelseaja"

Napadač Evertona Romelu Lukaku izjavio je za britanske medije kako se nada da će uskoro ponovo zaigrati za jedan klub svjetske klase.

Lukaku je dugo vremena bio igrač Chelseaja ali na Stamford Bridgeu nikada nije mogao dobiti pravu šansu u žestokoj konkurenciji. Belgijanac je više vremena provodio na posudbama nego u Chelseaju, a Everton je njegov ugovor otkupio na ljeto 2014. godine.

"Bilo je sjajno igrati za Chelsea", prisjeća se Lukaku: "Oni znaju da sam dobar igrač a ja se želim i dalje razvijati kako bih ponovo zaigrao za neki tim koji je tako jak. Ne mora to biti Chelsea, ima i drugih klubova. Želim napredovati i jednoga dana ponovo zaigrati za top klub".

Lukaku je iz Chelseaja prešao u Everton za 35 miliona eura, a za sada se baš i ne može reći da je u potpunosti opravdao ogroman novac koji je Everton platio za njegove usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.