"J...m ti hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira"

Ćiro u svom stilu

"J...m ti hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira"

Midhat Šljivak

Novi selektor nogometne reprezentacije Hrvatske je Niko Kovač, a sa ovom odlukom se nikako ne slaže bivši selektor Bosne i Hercegovine i Hrvatske Miroslav Ćiro Blažević.

Ćiro je u svom stilu prokomentarisao odluku o izboru novog selektora, poziciju koju je želio i Blažević.

"Šuker obmanjuje javnost kada kaže da je on to odlučio. Ne, nije. To je Mamić odlučio. Na sudu ću dokazati da je u avionu Mamić svima njima uvjetovao da se postavi Niko Kovač. Tog Štimca jadnog su odj***i. Pa da imaju malo morala i Šuker i Mamić bi otišli. J***m ti hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira", rekao je Blažević za Soundset, te je dodao:


"Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju. Ja znam kako bi transformirao naše reprezentativce u kamikaze. Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvijek nije uspio da bude predsjednik", dodao je Ćiro Blažević.

Niko Kovač će tako predovditi Hrvatsku u baražu za plasman na Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.