"Jovetić nije na prodaju"

"Jovetić nije na prodaju"

Midhat Šljivak

Predsjednik Fiorentine Mario Cognigni još je jednom potvrdio kako crnogorski napadač Stevan Jovetić nije na prodaju.

Jovetić i ove sezone igra jako dobro, te je u 18 odigranih susreta psotigao devet golova, pa se ponovo našao u interesu mnogobrojnih klubova. Danas se pojavila informacija da je Juventus spreman poslati ponudu za 23-godišnjeg fudbalera, ali Cognigni je istakao kako Jovetića Viole ne žele prodati.

"Ne dolaze u obzir nikakvi pregovori sa Juventusom za Stevana. Ustvari, ne dolaze u obzir ni pregovori sa ostalim ekipama. Jovetić nije na prodaju. Sretan je u Fiorentini i ima ugovor na još tri sezone", rekao je predsjednik Viola za Gazzettu dello Sport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.