"Juve može proći samo ako Barca ne bude na svom nivou"

Crespo o okršaju Barce i Juventusa

"Juve može proći samo ako Barca ne bude na svom nivou"

E. Čaušević

Legendarni argentinski fudbaler Hernan Crespo izjavio je da će najbolji meč četvrtfinala Lige prvaka biti između Juventusa i Barcelone.

Nekadašnji napadač izjavio je za italijanske medije da nakon završetka karijeru pomno prati dešavanja u najvažnijoj stvari na svijetu, te da uživa u ovogodišnjim utakmicama Lige prvaka. Crespo je rekao da će okršaj Juventusa i Barce biti spektakl, te da Stara dama ima šansi da prođe dalje.

"Ako me pitate ko će proći ako obje ekipe budu u najboljem izdanju onda je moj odgovor uvijek Barcelona. Ipak, u fudbalu ekipa imaju i loših dana i Juve se tome treba nadati. Ako Barca ne bude na 100% svog izdanja onda vjerujem da će Juve proći dalje", rekao je Crespo, te dodao:

"Sigurno je da nas očekuju dvije spektakularne utakmice i što se mene tiče ovo je najbolji par četvrtfinala. Juve je iskusna ekipa, ali najveći problem je što protiv sebe imaju Messija, Neymara i Suareza. Dybala i Higuain su nevjerovatni, ali nisu kao MSN".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi