"Juventus može igrati s Realom"

Lippi tvrdi

"Juventus može igrati s Realom"

Midhat Šljivak

Bivši trener Juventusa Marcelo Lippi smatra kako ovaj tim može itekako dobro odigrati susrete protiv Reala u Ligi prvaka. 

Lippi je istakao kako današnji Juventus ima mnogo sličnosti sa onim kojeg je on predvodio i da će Stara dama napraviti mnogo problema Kraljevima iz Madrida.

"Recept za pobjedu protiv Reala je jednostavan. Morate biti organizovani i vjerovati u vlastiti kvalitet. Iznenađenje je definitivno moguće. Ovaj Juventus je sličan onom kojeg sam ja vodio, a i Real nije bio posebno brilijantan. Uvjeren sam da će Juventus pružiti dvije dobre utakmice", rekao je Lippi.

Prvi susret Reala i Juventusa igra se 23. oktobra u Madridu, a revanš je u Torinu dvije sedmice kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.