"Kada Posebni ode vidjet ćete kakvog ste  trenera izgubili"

Marco Materazii poručio Špancima

"Kada Posebni ode vidjet ćete kakvog ste trenera izgubili"

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme portugalski stručnjak Jose Mourinho sve više se suočava sa kritikama.

Pojedini  mediji ga sele sa klupe Reala, a nekadašnji talijanski reprezentativac koji je u Interu sarađivao sa Posebnim, Marco Materazzi, poručio je Špancima da će shvatiti Mourinhovu veličinu kada ovaj napusti njihovu domovinu.

"Kada napusti Španiju onda će  tek shvatiti koliko Mourinho vrijedi. To je već viđeno u Italiji. Kada je napustio Inter ljudi su otvorili oči i shvatili su kakvog su trenera izgubili", izjavio je Materazzi.

"Znam da je Joseov prioritet Liga prvaka i učinit će sve što je u njegovoj moći kako bi Realu donio desetu titulu evropskog prvaka",  dodao je nekadašnji italijanski  reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.