"Kako zaustaviti Messija? To je nemoguće"

Pep Guardiola tvrdi

"Kako zaustaviti Messija? To je nemoguće"

Midhat Šljivak

Trener Bayerna iz Minhena, Pep Guardiola, smatra kako je zvijezdu Barcelone Lea Messija nemoguće zaustaviti.

Legenda Barcelone sjedi na klupi Bayerna, a govorio je o Messiju i predstojećem duelu dva tima u polufinalu Lige prvaka.

"Ne postoji način da se zaustavi Messi. Kada je u pravoj formu, nijedna odbrana to ne može napraviti. Postoje načini da mu se ograniči posjed lopte, ali zaustaviti ga je nemoguće", rekao je Guardiola, koji smatra da Barca gotovo nema slabosti u igri.

"Teško je naći slabosti u ovakvom timu. Pokušaćemo odigrati najbolje što znamo, ali mislim da je Barcelona u prednosti", istakao je Guardiola pred meč polufinala Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.