"Kante je trenutno najbolji vezni fudbaler na svijetu"

Lampard nakon večerašnje pobjede

"Kante je trenutno najbolji vezni fudbaler na svijetu"

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja plasirali su se u polufinala FA Kupa nakon večerašnje pobjede protiv Manchester Uniteda.

Plavci su večeras na Stamford Bridgeu igrali četvrtfinale FA Kupa protiv Manchester Uniteda, te su slavili s minimalnih 1:0. Jedini gol na večerašnjoj utakmici postigao je sjajni N'Golo Kante.

Nakon utakmice nekadašnji igrač Chelseaja, Frank Lampard, za engleske mediji izjavio je da je oduševljen igrama Kantea od dolaska iz Leicestera prošlog ljeta. Lampard je dodao da je za njega francuski reprezentativac trenutno najbolji vezni igrač na svijetu.

"Kante je trenutno najbolji centrali vezni fudbaler na svijetu. Igra u nevjerovatnoj formi i ne mogu da se sjetim nikog boljeg od njega u ovom trenutku. On je zaista nevjerovatan", rekao je Lampard.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi