"Lazio će učiniti sve da pobijedi Milan"

Derbi 10. kola

"Lazio će učiniti sve da pobijedi Milan"

Midhat Šljivak

Rimski Lazio sutra na San Siru igra veliki derbi 10. kola Serie A protiv ekipe Milana, a trener Nebeskoplavih Vladimir Petković je istakao kako će njegov tim učiniti sve da savlada velikog rivala.

Petković vjeruje kako će utakmica biti teška, ali je uvjeren u dobar rezultat svog tima.

"Igramo na stadionu gdje smo uvijek teško dolazili do bodova. Trebaju nam bodovi sa gostovanja i očekujem maksimalno zalaganje svih igrača. Moramo učiniti sve kako bi pobijedili Milan. Oni su izuzetno težak protivnik, ali nama je pobjeda neophodna", rekao je Petković.

Bosanskohercegovački stručnjak na klupi Lazija ima dosta problema sa povredama, što je u prethodnom dijelu sezone u nekim susretima dosta koštalo Nebeskoplave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.