Hurtić i Ihtijarević najavili

"Lista pojačanja je zaključena, Benko i Duljević odlaze"

M. Šljivak

Trener FK Sarajevo Almir Hurtić istakao je kako je klub s Koševa dovođenjem Saše Novakovića završio s transferima za ovo ljeto.

Dosta novih igrača gledaćemo u bordo dresu naredne sezone, a neki odbrojavaju posljednje dane u klubu.

"Mi smo dovođenjem Novakovića završili s pojačanjima. Doveli smo igrače na pozicijama koje smo željeli i mislim da smo kompletirali sve pozicije. Oni su za sada prinove, ali ako se dovoljno potrude biće i pojačanja", rekao je Hurtić, te je dodao kako će odlazaka sigurno biti.

"Benko i Duljević su na prodaju. Benko je izrazio želju da ide, iako ima još ugovora. Spremni smo da ga pustimo, Duljevića smo spremni prodati i on bi mogao otići do početka priprema", istakao je trener FK Sarajevo.

Šef skauting službe Faruk Ihtijarević ističe kako su igrači ciljano dovedeni.

"Stručni štab je iznio prijedloge, mi smo donijeli prijedloge i doveli smo ove igrače za koje smatramo da bi mogli biti pojačanja. Oni su novi igrači dok ne pokažu da su pojačanja", rekao je Ihtijarević, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neki igrači su na meti stranih ekipa i ja očekujem da će se realizovati neki transferi", istakao je Ihtijarević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi