"Liverpool mi je u krvi iako sam igrao za Manchester United"

Napadač priznao:

"Liverpool mi je u krvi iako sam igrao za Manchester United"

Rivalstvo između Manchester Uniteda i Liverpoola je jedno od najvećih u svijetu fudbala, a rijetki su igrači oblačili dres i jednog i drugog kluba.

Jedan od tih igrača je napadač Michael Owen koji je nedavno izjavio kako je Liverpool u njegovoj krvi iako je nastupao za Manchester United.

"Da nisam potpisao za Manchester United potpisao bih za Everton i mislim da navijači Liverpoola ni tada ne bi bili presretni", rekao je Owen te je dodao:

"Svi razumni ljudi shvataju da imate samo jednu šansu. Morate uraditi ono što je najbolje za vašu karijeru i igrati na najvišem nivou. Igrao sam za Liverpool od 11. godine. Liverpool je u mojoj krvi i želim im mnogo uspjeha. Vraćao sam se na Anfield nekoliko puta ove sezone i naišao sam na zaista odličan prijem."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.