"Lukavac je jedno od težih gostovanja, ali idemo na pobjedu"

Adnan Hadžić, golman Rudara iz Kaknja:

"Lukavac je jedno od težih gostovanja, ali idemo na pobjedu"

Pred Rudarom iz Kaknja je još jedna sezona u Prvoj ligi FBiH u koju klub iz Kaknja za razliku od većine prethodnih godina ulazi sa manjim ambicijama koje ovog puta nisu vezane za sam vrh. 

Podmlađeni tim koji čine većinom igrači iz vlastitog pogona novu sezonu započet će gostovanjem u Lukavcu kod Radničkog.

„Kvalitet Radničkog i Rudara je približan u ovom momentu. I jedan i drugi klub raspolažu mladom ekipom koja se teži nadigravati, tako da očekujem zanimljivu i obostrano otvorenu utakmicu. Smatram da je ovo gostovanje jedno od težih, ali sam također siguran da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Igrat ćemo hrabro i nadati se pobjedi,“ kazao je povratnik u tim Rudara Adnan Hadžić.

Trener Rudara Džemal Pačariz za prvi meč u novoj sezoni zbog povreda ne može računati na braću Hrustanović te na Benjamina Kobilicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.