"Mancini je morao preuzeti odgovornost za loše rezultate"

Talijanu i igrači okrenuli leđa

"Mancini je morao preuzeti odgovornost za loše rezultate"

Roberto Mancini je napustio redove Manchester Cityja, ali se o Talijanu još uvijek priča. Manciniju su na kraju i igrači koje je trenirao okrenuli leđa. 

Takav je slučaj i sa Gaelom Clichyjem koji smatra da je upravo Mancini odgovoran za loše rezultate ekipe.

"Mancini je bio menadžer i morao je preuzeti odgovornost. Menadžer je tu da donosi odluke. Kada su rezultati dobri dobit će zasluge, međutim kada je obratno onda mora snositi posljedice," rekao je Clichy i dodao: 

"Moramo biti svjesni da je njegova krivica velika. Također jedan dio odgovornosti snose i igrači. Mi smo svjesni da nismo u svakoj utakmici dali sve od sebe," rekao je Clichy. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti