Šef struke Sarajeva nakon utakmice sa Partizanom

"Marko je bio odličan, a sjajno je kada Benko zabija"

Fudbalski klub Sarajevo danas je u prijateljskom susretu u Antaliji odmjerio snage sa beogradskim Partizanom. 

Ekipa koju sa klupe vodi Meho Kodro slavila je protiv beogradskog tima rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Leon Benko. Mostarac koji sa klupe vodi Sarajevo istakao je nakon utakmice kako je zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Odigrali smo jednu tešku pripremnu utakmicu, bez obzira što je prijateljska nama je drago što smo je dobili, ne igra se svaki dan protiv Partizana. Ponovila se priča iz prošle utakmice. Opet smo bolje igrali u drugom poluvremenu, ali sve u svemu zadovoljan sam," kaže Kodro i dodaje: 

"Marko je odigrao izvanredno, odigrao je odlično. Mislim da nije Marko jedini igrač koji je igrao danas dobro, bilo je dosta igrača koji su odigrali vrlo kvalitetnu utakmicu i ja im na tome čestitam. Vrlo je važno, golovi su fundamentalni za napadače. Mi se svi bolje osjećamo kada Benko postiže golove," kaže Kodro. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.