"Messi je razlika između Bayerna i Barcelone"
Foto: EPA

Legenda Bayerna smatra

"Messi je razlika između Bayerna i Barcelone"

Midhat Šljivak

Legenda Bayerna Franz Beckenbauer smatra da je jedina razlika između Bayerna i Barcelone Lionel Messi.

Bayern će večeras pokušati stići tri gola minusa iz prvog meča polufinala Lige prvaka protiv Barcelone, ali Beckenbauer smatra da će njegov tim teško do finala.

"Neću kriti da sumnjam u prolaz, jer je Barcelona zaista fantastičan. Da smo izgubili 2:0, bilo bi nade, ovako teško. Razlika između ekipa je Lionel Messi, najbolji igrač svijeta. Mislim da je od njega samo Pele bolji", rekao je Beckenbauer.

Bayern će večeras ugostiti Barcelonu u Minhenu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.