"Messi zaslužuje Zlatnu loptu, on je najbolji svih vremena"

Velikan evropskog i svjetskog fudbala odao priznanje Messiju

"Messi zaslužuje Zlatnu loptu, on je najbolji svih vremena"

Dodjela Zlatne lopte se približila, a velikani svjetskog i evropskog fudbala su podijeljeni u mišljenu kome treba dodijeliti ovu nagradu. 

Međutim jedan čovjek nema sumnji, a on je legenda argentinskog fudbala i milanskog Intera, Javier Zanetti. Kapiten ekipe iz Milana mišljenja je da nagrada treba opet otići u ruke njegovog sunarodnika Lionela Messija. 

"Iskreno mislim da sva trojica zaslužuju nagradu, ali morate izabrati jednog. Moje mišljenje je da je to Messi. Iako Ronaldo u ovom trenutku igra zaista fantastično i on je veliki igrač. Messi je i dalje najbolji svih vremena i zaslužuje Zlatnu loptu," rekao je kapiten Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.